Reis naar Australië: wat te doen om naar dit land te reizen

Reis naar Australië: wat te doen om naar dit land te reizen

Als u om welke reden naar Australië moet gaan, of het nu een vakantie of een zakenreis is, u moet weten dat om het land binnen te komen u noodzakelijkerwijs een inreisvisum nodig heeft. Er zijn verschillende soorten visa, dus als u besloten hebt naar Australië te gaan, u moet u eerst worden geïnformeerd en goed begrijpen welke het meest geschikte visum voor u is.

Visa voor Australië: het online proces

Australië is een modern en geëvolueerd land, en om deze reden heeft de regering besloten dat alle visa via een online procedure op hun immigratiesite worden aangevraagd, via een procedure die eVisa heet. Deze procedure is sinds juli 2016 verplicht; vóór die tijd was er in plaats daarvan de mogelijkheid om ook een papieren toepassing te presenteren. De eVisa werd geboren met de bedoeling om de vragen eenvoudiger en sneller te maken, en is zo ontworpen dat iedereen er gebruik van kan maken, ongeacht het type visum dat u nodig heeft. De procedure begint met het maken van een account op de Australische immigratiesite; vul gewoon uw inloggegevens, e-mailadres en paspoortgegevens in om een ​​profiel te maken. Na deze stappen biedt de Australische immigratiesite een zeer nuttig middel om te begrijpen welk type visum het meest geschikt is voor u en uw behoeften: de Visa Finder.

De soorten visa om Australië binnen te komen

Er zijn verschillende soorten visusm voor Australie. Er is een toeristenvisum, genaamd Tourist Visa, dat gratis is; een studentenvisum, genaamd Student Visa, dat $ 560 kost; het werk-en vakantvisum, genaamd Working and Holiday Visa, dat $ 440 kost; tot slot, de permanente verblijfsvergunning, de Permanent Residence, die enkele duizenden Australische dollars kost en zeer moeilijk te verkrijgen is.

Met het Tourist Visa, dat een jaar geldig is, kun je maximaal 3 maanden per jaar in Australië verblijven, dus met dit visum kun je niet in het land werken, maar kun je tot een maximum van 12 weken studeren, dus het is geweldig voor die daar naar toe wil om te studeren, misschien om hun Engels te verbeteren. Het Working Holiday Visa is het bekendste visum omdat het wordt gebruikt door velen die voor een korte periode van werk naar Australië verhuizen. Hiermee kun je maximaal 12 maanden in het land blijven, maar heb je een limiet van 6 maanden aan dezelfde werkgever. Het Student Visa is bedoeld voor studenten en kan door burgers van elk land worden aangevraagd. Om dit te kunnen aanvragen, moet u zich eerst inschrijven voor een van de vele cursussen die Australië biedt; nadat u de studie hebt gekozen, kunt u doorgaan met het doorsturen van uw visumaanvraag.

Voor een tijdelijk werkvisum moet men verwijzen naar het Working Holiday Visa of de Sponsor Visa. In dit geval verleent de werkgever een contract dat bepaalde kenmerken heeft waarvan het departement nodig heeft (jarenlange ervaring, kwalificaties, niveau van het Engels); met dit visum kan een gekwalificeerde arbeider tot maximaal 4 jaar in Australië verblijven.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi